skivakanties-italie     

Welkom op skivakanties-italie.nl - Oad wintersport reizen

Een van de wintersportbestemmingen van Oad wintersport reizen is ItaliŽ. ItaliŽ is tegenwoordig niet alleen een geliefd land als zomerbestemming, ook als wintersportland is 'La Bella Italia' erg populair. ItaliŽ staat bekend als sneeuwzeker, zelfs tot in april is de sneeuwconditie nog zeer goed te noemen. In ItaliŽ vindt u alles wat u zoekt. Om dat het skigebied aan de zuidzijde van de Alpen ligt, laat de zon zich vaker zien.

Italie is het beroemde skigebied Val Gardena, het prachtige Zuid-Tirol en het sneeuwzekere Val di Fassa. Oad is al jaren een van de grootste wintersport aanbieders naar Italie.

Oad Reizen biedt wintersportreizen aan naar Andorra, Canada, Duitsland, Finland, Frankrijk, ItaliŽ, Noorwegen, Oostenrijk, TsjechiŽ, Zweden en Zwitserland.  Wintersport vakantie ItaliŽ
Wie aan wintersport denkt, denkt niet meteen aan Italie. Toch biedt Italie werkelijk alles voor een complete wintersportvakantie. Of het nu gaat om zwarte afdalingen de gezellige aprŤs-ski, loipes, lekker eten, heerlijke zonneterrassen of gezellige pensions, Italie heeft het allemaal. Qua prijsniveau hoef je ItaliŽ als skiŽr niet links te laten liggen. Wintersport is er betaalbaar, zeker in de gebieden die nog niet massaal zijn ontdekt! Een keuze maken is niet gemakkelijk, want er komt geen einde aan de mooie landschappen en droomskigebieden.

Boek nu en geniet ook van de Italiaanse gastvrijheid!